Hell alla gudamakter och döda hedningar första lördagen 2023!

Lördagen är ju som alla vet den enda dagen i veckan som inte är helgad åt någon gudamakt. Men då kan man ju gott passa på och sända en tanke till alla gudamakter och det finns gott om sådana som alla hedningar vet. Vidare så kan man eftersom det är en dag som förknippas med döda förfäder sända en tanke till alla döda hedningar. I år hyllar vi Vidar extra mycket så en tanke till den tyste asen passar vi på att göra. Hell alla gudamakter! Hell alla döda hedningar! Hell Vidar!

Hell Vidar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s