Hell Sol första söndagen 2023!

Den första veckodagen 2023 ayps infaller på en söndag. söndagen är asynjan Sols dag. En gång i tiden började veckans dagar med söndag. Solen är en så mäktig gudamakt så det passar bra att veckan börjar med denna gudamakts dag. Sol har en make som heter Glen och med honom får hon en dotter som tar över moderns uppgift efter ragnarök.

Solens dag är den första dagen för år 2023. Vi får hoppas att detta betyder att kriget i Ukraina tar slut, att allt fler inser att miljön är i fara samt att det mångkulturella projektet som lett till gruppvåldtäkter, och dödskjutningar fåt ett definitivt avslut. Må solens strålar uppenbara sanningen för oss alla. Hell asynjan Sol! Hell Sol den första söndagen 2023!

Hell Sol!

2 kommentarer på “Hell Sol första söndagen 2023!

  1. […] Hell Sol första söndagen 2023! […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s