Inlägg 600 år 2022 eller tack för i år!

Men detta inlägg som blir numer 600 så tackar Ideella Kulturföreningen och dess domän Ideell Kulturkamp för sig. Det blev vare sig det värsta eller sämsta året i föreningens historia. Vi är nöjda med vår insats. Sju personer har deltagit med arbetet av domänen och vi önskar alla hedningar en god fortsättning på Jolners stora högtid julen samt ett gott nytt år. Vi får hoppas att nästa år blir bättre än det som varit. Må asynjan Siv le åt er och välsigna er hedningar!

Må Siv vara med er intill ragnarök och i tillvaron efter. Hell Siv!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s