Tvivel och fulla tunnor

Tomas fulltunna kallades lite skämtsamt och måhända lite vanvördigt den 21 december förr i tiden. Nu skulle julölet vara färdigt och provsmakas. Denna viktiga uppgift var nog många frivilliga till. Men är det Tomas som är full eller tunnan, båda kan ju inte vara fulla? Är Tomas full så är tunnan inte full och är tunnan full så är inte Tomas full. Tomas tvivlaren som inte riktigt trodde på frälsaren var uppstånden är Tomas om nu någon tvivlar. Vi tvivlar dock inte att Tomas drack så den fulla tunnan blev tom och han själv full. Det viktigaste är dock att någon är full eller hur alla tvivlare?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s