Inlägg 500 år 2022

Vi har hållit på nu några år, ja några det är tio. Asatron har synts mer och mer under dessa år. Asatron är en religion bland andra i dagens Sverige trots att makthavarna hela tiden försöker framhålla det politisk korrekta samfundet svenska kyrkan som ideal och norm för religion i Sverige. Vi har kommit för att stanna. Vi har kommit för att segra. En Brynhildsömn på tusen år är till ända.

Men mycket återstår. I år har vi nu hunnit med 500 inlägg och artiklar jämför med förra årets 800 är det lite futtigt men ändå ingenting att skämmas för. Bloggen har uppdaterats varje dag och fem personer har arbetat med detta bloggen är inte ett enmansprojekt. Några sammankomster har hållits och ska hållas men vi lägger den mesta tiden på internet.

Men ärade hedniska läsare kom med förslag och synpunkter och skriv gärna artiklar eller dikter om ni kan. Gör ni konst med hednisk anknytning så kan ni få detta publicerat på bloggen.

IKF

ideellkulturkamp@hotmail.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s