Israel är ett hot mot mänskligheten!

”Inte utveckla, producera, testa eller på annat vis införskaffa kärnvapen, avsäga sig ägarskap av kärnvapen, ge myndigheter total insyn i deras okontrollerade kärnkraftsanläggningar som en viktig förtroendebyggande åtgärd bland alla stater i regionen och som ett steg för att främja fred och säkerhet”.

Citatet kommer från en resolution Förenta Nationerna antog den 28 oktober och tar upp Israels eventuella tillgång till kärnvapen. Redan på 1980-talet avslöjade Mordechai Vanunu att Israel har kapacitet att tillverka dessa dödsvapen.

Israel är en stat som bygger på en monoteistisk idé. Det finns bara en gud och israeliterna är det utvalda folket, ty den ende guden har inte för avsikt att alla ska vara lika. Judarna säger att de är guds utvalda. Föreningen anser att kärnvapen är det största hotet mot mänskligheten och anser att Israel måste avkrävas svar hur det befinner sig med deras kärnvapen. Ett land som styr av ett sådant totalt förakt för andra religioner, folk och nationer är en säkerhetsrisk.

2 kommentarer på “Israel är ett hot mot mänskligheten!

  1. […] Israel är ett hot mot mänskligheten! […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s