Kyla inte bara av ondo

Elpriserna går upp. Ja det är besvärligt för många. Men svenska kyrkan måste nu stänga många av sina byggnader frö att klara ekonomin. Trots att svenska kyrkan årligen år stöd av staten ekonomiskt samt har miljardtillgångar så räcker inte detta. Några mirakel tror man ju inte längre på så ingen hjälp från ovan finns och då man avskaffat tron på Djävulen så kan denne inte bidra trots att denne borde vare expert på jordvärme. Man håller inte huvudet kallt men väl kyrkorna. Men allt som är dåligt för de kristna är ju bra för oss andra eller hur?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s