Hellre IQ än ID!

ID eller som det kallas intelligent design är något hitte på som samvetslösa skurkar inom kristendomen lanserat. De inser nog själva att de far med osanning och inte är helt ärliga. Ändamålet helgar medlem och målet är en kristen diktatur. Men hedningar låter sig inte luras. Många hedningar är begåvade och kreativa och vågar tänka i nya banor. Hellre hög intelligens kvot än trams om intelligent design och annat fusk. De som tror på id kan inte vara så smarta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s