Lever vi farligt?

Fler och fler politiker erkänner att de inte tror på evolutionen. Men vi i föreningen har alltid trott på vetenskapen. Men allt fler politiker vägrar erkänna att det finns biologiska skillnader mellan människor och människan tycks vara den enda varelsen som inte enbart har sex för att reproducera släktet vidare. Måhända är det den så kallade ”intelligensen” som ligger bakom. Men om människans vantro, ej att förväxla med vanatro ligger bakom vad sker då? Lever vi farligt vi hedningar som vill leva efter naturen och dess lagar? Naturen är vår gud och onaturen är detsamma som att leva mot naturen. Kristendomen med sin lära om nåd och försoning är onaturlig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s