Några rader första dagen i slaktmånaden 2022

Den ljuva hösten förbyts nu till den kärvare, slaktmånaden är här. folk slaktar varandra i Sverige och gäng och skjutningar är det nya normala. I Ukraina slaktas människor likaså och det är även det nya normala. Men allt är inte dåligt fastän mycket är obra. Hedendomen ökar sakta men säkert, ju fler som blir hedningar desto lättare blir det. Kristendomen och islam är inte de enda aktörerna på den religiösa scenen. Ironiskt nog så är det dessa monoteistiska religioner som slaktar folk i oktober 2022 efter den andliga digerdöden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s