Några rader om höstens marknader och konst

Gamla Sverige kämpar på trots maktstrider i riksdagen och mördarpack i förorterna. Vilken som är farligast är inte alltid lät att veta. Men detta mörker ska inte besudla hösten för oss även om den innehåller mörker av annan art. Nu i slutet av september och början av oktober är det skördefester, marknader men även konstutställningar som kan förnöja oss. Men vill man att det sa finnas sådana aktiviteter så kan man inte bara bevista dem man måste även köpa något. Så ärade hedningar försök besöka så många marknader och annat intressant som ni har tid med samt köpt något.

Ja alla kan inte köpa ekologisk oxfilé eller närodlade majskolvar eller kravmärkt äppelmust, men en kaka och en kopp kaffe kan man nog unna sig. Låt inte gängen och politikerna som ligger bakom den misslyckade integrationspolitiken vinna ärade medmänniskor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s