Teologiskt likgiltigt

Oavsett om ett konservativt och Krister block eller ett rödgröna block som hyllar ateism och mångfald så är båda alternativen ur ett strikt hedniskt perspektiv lika illa. Asatron frodas inte i något av blocken. Man kan säga att ur ett teologiskt perspektiv är det likgiltigt vem som vinner.

2 kommentarer på “Teologiskt likgiltigt

  1. Hedningen skriver:

    Nej, det kan man inte hålla med om. Kom ihåg att Morgan Johansson, Justitieminister i den nuvarande Regeringen, och en kort tid dessutom Vice Statsminister och Inrikesminister samtidigt med Justiteministerposten (sådant händer annars bara i rena ”bananrepubliker” och afrikanska stater) för bara några år sedan ville införa ett FÖRBUD EMOT TORSHAMMARE och RUNOR. Således är det inte alls likgiltigt för de Asatroende, vem som sitter i Regeringsställning. NAS anordnade dessutom flera demonstrationer och en namninsamling vid det aktuella tillfället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s