Medeltid och mat

Fredagen 12 augusti besökte medlemmar från Uppland och Västergötland Arboga då de årliga medeltidsdagarna hålls där. Vädret var bra men en del av de utländska försäljarna av smycken och andra föremål var inte där, orsaken är förstås kriget i Ukraina. Lördagen den 27 augusti besökte medlemmar från Västergötland matfestivalen i Skövde. Ösregn hindrade inte folk från att festa om, kanske suget efter underhållning fortfarande är stort efter att restriktionerna lättat på grund av pandemin.

Monument till minne av riksföreståndaren Sten Sture den äldre i Arboga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s