Några rader om SD och KD

SD står för kulturell kristendom. KD för troende kristendom. Men det ena är inte bättre än det andra och monoteism är dåligt i alla dess former. Vi verkar för en värld utan monoteism, en värld där judendom, kristendom och islam inte längre finns, där ingen människa hämtar andlig eller kulturell inspiration därifrån.

SD gillar kristna invandrare och KD likaså. Vi ogillar alla kristna vare sig de är födda i Sverige eller utomlands. Vi ogillar alla monoteister var de kommer ifrån och så var det med det. Vi ogillar islam och tycker inte den religionen hör hemma här. Hemma är planeten Jorden så den tron har ingenting att göra här vare sig det är i Mecka eller Hallstahammar, Medina eller Upplands-Väsby. Palestina borde rensas och folket där tillbe de gudar och gudinnor man trodde på innan religionsförsämringen började.

Ingen i föreningen stöder de två partierna SD eller KD och vi hoppas ingen gör det i något val. Avskaffa monoteismen vänner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s