Oden har svaret, har du frågan?

Oden har svaret på alla frågor. Men du måste kunna ställa frågor och kunna förstå svaren. Sedan får du finna dig i att du som är människa inte kan förstå allt. Du har begränsade kunskaper och förmågor. Sedan får du finna dig i att Oden kanske inte anser du kan hantera alla kunskap eller förstå dess rätta innebörd. det är inte lätt att höja sig till gudarnas nivå, men det är heller inte lätt för gudar att sänka sig till människornas.

2 kommentarer på “Oden har svaret, har du frågan?

  1. […] Oden har svaret, har du frågan? […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s