Må sensommaren 2022 vara en lycklig tid!

Nu är första dagen i augusti eller skördemånaden om man så vill. Ljuset börjar mattas, värmen likaså. Tillvaron förgylls av kräftor och den där strömmingen som alltid är sur! Krig och elände samt ett riksdagsval och sällan ljugs det så mycket i det offentliga som då. Men vi vågar ändå oss på att önska er hedningar en trevlig sensommar. Hoppas det bästa ligger framför er. Må ni bli rikare, vackrare och framgångsrikare än någonsin förut! En månad som är uppkallad efter en hednisk kejsare bör vara en bra månad eller hur?

Kejsare Augustus önskar er en trevlig månad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s