Några rader om poesi, musik och öl!

En del förstår sig inte på poesi. Det är bara ord uppställda på konstigt vis och så är det rim med. En del förstår sig inte på musik. Det är bara ljud eller rättare oljud som låter illa. En del förstår sig inte på öl. Det smakar beskt i munnen och beskt är inte gott.

Gott så, alla kan inte gilla allt. Men asatron har gudar som ägnar sig åt poesi och musik samt öl. Så man får nog uppskatta såväl poesi som musik som öl om man ska vara en bra hedning. Att alla dikter inte är bra dikter är en sak, att alla musik inte är njutning för öronen eller att en del öl smakar hiskeligt är en annan historia.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s