Första dagen i hömånanden 2022 AYPS

Hömånaden ofta kallad juli är för många sommarens månad framför alla. I år är första dagen en fredag. Frigg och Frejas dag, men även Frej kan man gott sända en tanke. Om julens gud är Oden borde väl rimligen Frigg vara sommarens gudinna? Freja kan man alltid hylla men även hon passar väl in i vårt sommarfirande med kurtis och annat lustfyllt. Brodern Frej är värd att hyllas han med. En bra sommar ger riklig skörd och då kan vi bokstavligen skörda frukterna vid höstens blot.

Ha en trevlig 1/7 och en fortsatt fin sommar hedningar det är ni värda! Må makterna vara med er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s