En liten hednisk påminnelse inför valet 2022

Vi är emot kristendom i alla dess former. Ingenting nytt. Men inför valet i höst kommer flera partier som sympatiserar men den döde snickarens tro ställa upp i valet. Vi nämner inga då vi inte vill göra någon form av reklam för dem. Men vi är emot dem alla! Givetvis är vi emot partier som hyllar islam och ateism också.

Kristendomen är en del av vår historia men vi verkar för att den inte ska vara en del av vår framtid. Vi verkar för ett Sverige där man inte sjunger psalmer på skolavslutningar, inte har en luthersk arbetsmoral och där statschefen inte är enligt grundlagen är kristen. Kristendomen har inte byggt upp Sverige. Kristendomen har ockuperat Sverige. Men liksom en ockupationsmakt i vissa fall göra gott så är ändå ockupationen av ondo.

Visst kan vi hålla med många av de kristna att det är för mycket muslimer i Sverige. Men vi kan lika gärna säga att vi liksom många muslimer anser det finns för många kristna i landet. Många kristna sympatiserar med judendomen men det är en religion vi ogillar.

Föreningen inför inte något förbud för sina medlemmar att rösta i valet 2022. men ingen som vill vara medlem i föreningen kan vara med i ett parti där man hyllar monoteism!

Vi kanske kan vara lite tjatiga och upprepar det vi redan sagt. Men vissa saker behövs sägas inte bara en gång utan flera. Vi avslutar med att vi som vanligt bara diskuterar med de som delar vår värdegrund.

IKF

Tre religioner, tre fiender!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s