Insändare i SKLT: Gör pinan kort!

Uppmaning inför stundande valet: ”Gör pinan kort!”

Efter tre ås som misslyckad partiledare insåg Nyamko Sabuni att det inte gick längre och valde att avgå som partiledare för liberalerna. Partiet har hon företräder är ett ynkligt parti som ligger runt  tvåprocentsspärren i alla opinionsmätningar och det har de gjort länge. Det betyder att nittioåtta procent av väljarna anser att liberalerna är ett mycket onödigt parti. Ett parti som ärligt talat inte behövs eller fyller någon funktion i svensk politik. Internt bråkar de och man hoppas få stödröster från borgerligt sinnade väljare, att dessa av nostalgiska skäl ska hålla liv i en slocknad eld bara för att liberalerna var med och införde demokrati i Sverige för hundra år sedan.

Men ingenting är beständigt i denna värld, allra minst riksdagspartier. Så låt oss alla nu hjälpas åt att göra pinan kort för liberalerna så inte lidandet blir utdraget och för deras egen skull pinsamt. Rösta inte på dem i valet 2022. De har gjort sitt.

Om nu någon stridslusten liberal vill opponera sig mot dessa rader så vill undertecknad påpeka att jag har nittioåtta procent av de röstberättigade bakom mig så det får vara mycket starka argument. Starka argument är inte att leva på nostalgi och gamla meriter!

Henrik Andersson

Publicerad i Skaraborgs Länstidning 2022-04-11 https://www.skaraborgslanstidning.se/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s