Snusk i SD!

Peter Lundgren lämnar sitt medlemskap i Sverigedemokraterna efter att ha anklagats och dömts för att ha ofredat en kvinnlig medlem i detta parti. Sverigedemokraterna är ett parti som vurmar mycket för kristendomen och anser svenska kyrkan ska ha en särskild status. Återigen vill föreningen påpeka att man inte får vara med i detta parti om man vill vara med i föreningen samt att föreningen uppmanar folk i allmänhet men hedningar i synnerhet att inte rösta på detta kristna parti!

Ideella Kulturföreningen

(Föreningen diskuterar inte med folk som har en annan värdegrund än föreningens.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s