Hur är det med den hedniska solidariteten?

Många ukrainare flyr från kriget och lär komma till Sverige. Det finns ryssar och vitryssar/belarusier som av olika skäl ogillar sina makthavare och även de kan komma och lämna sina länder. Men i alla dessa tre länder finns det hedningar, främst då de som tillhör den slaviska nyhedendomen som kallas rodnoverie eller rodism. Hur är det med den hedniska solidariteten med dessa människor? För första gången någonsin kan det faktiskt hända att hedningar är flyktingar och kommer till Sverige. Tänk och fundera hedningar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s