Några ”tröstande” ord

Några ord till tröst kan ju måhända vara på sin plats, ty vad vore en religion om den inte kan trösta människor i svåra tider? Det kan alltid bli sämre än vad det redan är. Har man blivit stucken av hundra mygg kan man stickas av en till. Har man förlorat ett ben kan man förlora det andra också. Bensinpriset kan alltid höjas och det kan tandläkarens räkning också. Kriget i Ukraina kan bli ett tredje världskrig och integrationsproblem kan bli ett inbördeskrig. Kanske inte så mycket till tröst vid närmare eftertanke men det var väl ändå något?

Irriterande tant i dag, kan bli statminister i framtiden.

Svenska kyrkan kan om man har otur bli statskyrka igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s