När bojorna brister!

Ja förr eller senare brister bojorna. Lokes bojor, Fenris och Garms likaså. Världen genomgår en kris som få trott var möjlig. Inga ljuspunkter finns. Kriget i Ukraina som kan leda till atomvapen används. Integration som inte fungerar och som inte får kritiseras. Miljön är en annan kris och till allt detta så har vi en bränslekris. Pandemin, också den en kris är i avtagande men kan komma igen och då i än värre form. Finns det något gott i sikte? Nej! Uthärda och finn inspiration i asatron är det enda råd vi kan ge er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s