Krig är inte bra för hedendomen!

Den slaviska hedendomen rodnovery har liksom asatron i Norden ökat Sakta men säkert. Men hur kommer det bli i framtiden? Det krig som pågår mellan Ukraina och Ryssland som får stöd av Vitryssland/Belarus är inte bra för hedendomen. I Sverige och många länder kommer kristna samfund utnyttja den tragedi som pågår och det är knappast positivt för de som tror på de makter som dyrkades innan kristendomen kom. kyrkorna har inte fått spela någon roll under pandemin på grund av begräsningar när det gälle möten och sammankomster. Nej kriget som pågår är inte bra för hedendomen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s