Kriget påverkar asatron!

Föreningen hade långt gångna planer på att inhandla gudastatyer från Ryssland. Det gjordes för några år sedan och de sålde slut snabbt. Men nu med krig och invasion så är detta inte realistiskt. Tyvärr påverkas asatron i Sverige av kriget i Ukraina.

3 kommentarer på “Kriget påverkar asatron!

  1. […] jag själv ställt upp, och bli djupt personlig. Min frände i den hedniska bloggosfären, Henrik Andersson, noterar att även den svenska Asatrons trånga lilla krets påverkas direkt av krig… då vi mist våra kontakter med en del träsnidare och konstnärer, som per kommission utfört […]

  2. Je skriver:

    😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s