Några rader i göjemånaden 2022

Då har årets första månad passerat för at aldrig mera återkomma. För en del går tiden rekordsnabbt medan för andra går den saktare än sakta. Höga bränslekostnader, post som ska delas ut endast tre gånger i veckan samt kriminella gäng som skjuter ihjäl folk. Ja Sverige av idag är ett eländigt ställe. Men hedningar ger inte upp man kämpar på. Gudar lägger sig inte ner och inväntar ragnarök, nej de kämpar med hammare och spjut för att skjuta upp världsbranden. Kapitulation finns inte på den hedniska kartan. Kapitulera borde dock svenska kyrkan göra. över 60 000 medlemmar lämnade förra året och det är bara pinsamt att beskåda deras förfall. Lägg ner nu innan det blir ännu löjligare vill man säga till dem.

Håll humöret uppe hedningar, ty ingen annan gör det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s