Om citat och annat

Det hände i höstas att en person refererade till en artikel, närmare bestämt en bokrecension som publicerades på Ideell Kulturkamp. Denna artikel togs bort från ett diskussionsforum med motivering att man inte viste om texten fick citeras. Men det får den. Hittar man bilder, text eller annat på ideell Kulturkamp så varsågod. Visst vill vi att källa uppges men om det glöms bort så är inte det hela världen. Föreningen ser gärna att folk citerar och länkar eller på annat sätt gör ”reklam”. Vi vill ju att vårt hedniska budskap ska nå så många som möjligt.

IKF

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s