Insändare i Skaraborgs läns tidning: Jag är inte feminist, måste jag skämmas?

Jag är inte feminist, måste jag skämmas?

En insändare i SKLT skrevs av en feminist. Gott så vill hon som skrev detta var feminist så låt henne då vara detta. Men jag som inte är feminist måste jag skämmas?

Toleransen måste vara åt båda hållen annars blir det intolerans. Hur är det med toleransen hos feministerna mot de som ogillar eller inte bryr sig om deras åsikter? Tänk om en fascist skrivit en insändare och skrivit att personen i fråga är en stolt fascist som förnekar alls lika värde. Hade då vår feminist blivit upprörd och stött då?

Henrik Andersson

Insändaren publicerades i Skaraborgs läns tidnings hemsida 2022-01-05 https://www.skaraborgslanstidning.se/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s