Några korta rader inför valet 2022.

Valår är det i år. Om det finns något att rekommendera hur ett hedniskt perspektiv å vara osagt. Men man kan inte vara med i föreningen och samtidigt vara med i ett parti som hyllar gudlös marxism eller kristendom. Föreningen har inget röstvång men det säger kanske säg självt att man inte kan vara medlem i vänsterpartiet eller sverigedemokraterna och tro på Oden, Siv, Heimdall och Idun. Man kan inte ena stunden anse att asatro är viktigare än politik och sedan ha medlemskap i Sveriges kommunistiska parti eller Alternativ för Sverige.

Och som vanligt vill vi påpeka att vi bara diskuterar med de som delar vår värdegrund.

IKF

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s