Årsrapport 2020

Årsrapport för 2020

En mycket försenad årsrapport för 2020 kommer här.

Det bestämdes redan i slutet av 2019 att det kommande årets gudamakt som skulle uppmärksammas extra var läkekonstens asynja Eir. Det var ett gott val för under våren kom pandemin till Sverige. Ingen av föreningens medlemmar tycks ha blivit sjuk i covid-19 och ingen medlem avled. Men pandemin påverkade förstås föreningen ändå. Några få sammankomster blev det men också en Stockholmsresa där en ny medlem tillkom.

Bloggen Ideell Kulturkamp fick en positiv uppsving och det slutade på hela 44015 visningar och 520 artiklar och inlägg. En stark ökning då året innan redovisade 36086 visningar. Uppdateringar skedde inte dagligen men närapå. Föreningen drog sitt strå till stacken genom att uppmana till att följa och iakttaga restriktioner men också att få folk att hålla moralen högt. Årets artikelserie handlade om danska kungar. Ideella Kulturföreningen höll fanan högt under ett svårt år och lyckades med detta. Sex personer var med och skötte arbetet med Ideell Kulturkamp. Tack för alla de som bidragit med arbete med att driva föreningen!

Henrik Andersson, ordförande IKF

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s