Svendagen 2021 ayps!

Sven är namnet i almanackan för den femte december. I nuhednisk tid så sänder IKF en hyllning till den siste hedniske kungen kallad Blot-Sven. Men vi hedrar alla hedningar som stupat i kampen mot kristendomen denna dag! Vi ses i Valhall kamrater! Hell Blot-Sven!

2 kommentarer på “Svendagen 2021 ayps!

  1. Lisa Frideborg skriver:

    Mitt mellannamn, Frideborg, fick jag för att jag är född på Frideborgs namnsdag. Frideborg var den första svenska kvinnan som kristnades men nu har hon återvänt till de gamla gudarna 🙂 Hell Blot-Sven!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s