Pedofiler i Portugal

I dagarna har det rapporterats om pedofiler och övergrepp inom katolska kyrkan i Portugal. Troligen har sexuellt våld mot barn pågått allt sedan Jesus sa låt barnen koma till mig och snusket tar aldrig slut.

Vi sänder en tanke till våra hedniska förfäder som slogs mot katolikerna och en tanke till de av våra förfäder som anammade protestantismen. Man kan ha synpunkter på denna form av kristendom men det var i alla fall ett steg i rätt riktning.

Vi kan inte tacka Gustav Vasa, Karl IX och Gustav II Adolf nog för att de stred mot katolska pedofiler. Tänk så många av våra anfäder och anmödrar som kunde ha våldtagits om de inte kämpat mot påven och hans pedofilpack!

2 kommentarer på “Pedofiler i Portugal

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s