Ha en trevlig död!

Den månad som förknippas med döden har nu inletts. Oavsett var våra döda förfäder och vänner befinner sig kan vi gott sända dem en tanke och reflektera över döden. Valhall, Hel eller något annat väntar som bekant på oss alla. I dessa tider av pandemi och rapporter om dödskjutningar kan ingen låssas att döden inte angår dem. Dö ska vi alla och frågan är inte om utan när. Livet är kort, vad vill vi med det liv vi har fått? I dödens skugga kan man gott fundera över sitt liv och vad man vill med detta. Ha ett trevligt liv och om man så får säga en trevlig död ärade hedniska läsare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s