Rädsla att kritisera finns hos polisen i Norge!

Polisen i Norge tonar ner den religiösa aspekten av pilbågsmorden som nyligen begåtts. Världsreligionen islam drar man sig för att kritisera. Likadant var det när en annan religiös fanatiker i samma land begick massmord och terrordåd i kristendomens namn. Som hedningar kan vi inte annat än beklaga detta ofog att alltid utgå ifrån att islam och kristendomen med sin universella lära alltid är en god och positiv kraft som dock ofta missbrukas.

Här har vi hedningar en viktig funktion att fylla. Vi är inte rädda för att kritisera dessa snälla religioner som har något förment kärleksbudskap. Vi utgår inte från att Jesus och Muhammeds läror är goda. Vi är inte rädda för att kritisera! Kampen mot monoteismen fortsätter!

2 kommentarer på “Rädsla att kritisera finns hos polisen i Norge!

  1. […] var helt ratad och okänd av kulturetablissemanget och den styrande Nomenklaturan i Sverige. Många är vi som sörjer henne, och inte alla av oss är säkra på att hennes död bara hände av … att hon bara var en helt vanlig, oskyldig förbipasserande, för mordet på henne upprör och […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s