Lite information om judendomen!

”Vi ska också satsa på mer utbildning i skolor och forskning och vi kommer också att lägga mer resurser på att lägga fram den judiska kulturen så att hela Sverige känner till den.” citatet kommer från statsminister Stefan Löfven.

Ja då gör vi det. Alla bör känna till att judendomen ägnar sig åt könsstympning. De skär av förhuden på små judiska pojkar. Dessa utsätts för ett övergrepp som de inte bestämma över. Rätt till sin kropp gäller inte dessa barn. Judendomen ägnar sig åt rituell slakt så kallad kosherslakt vilket innebär att djuren skäktas och plågas innan de dör. Vidare så anser anhängarna av judendomen att de är guds utvalda egendomsfolk. Detta hade väl gått för sig om judarna accepterat tron på andra gudars existens men nu gör de inte detta. Denna intolerans är för en tolerant hedning upprörande!

Nu har alla fått lite kunskap om judarnas tro.

Judar som ska slakta enligt koshertraditionen.

2 kommentarer på “Lite information om judendomen!

  1. […] Lite information om judendomen! […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s