Ha en trevlig oktober 2021

Ha en trevlig oktober 2021. Nu börjar hösten på allvar, regnet, fukten, kylan och mörkret. De svaga de suckar, men de starka de härdas av denna kärva månad som förr kallades slaktmånaden. Nu ska djuren sätta sina liv till så de kan bli människors föda, nu är det jakttid, nu ”slaktar” lövträden sina blad och livet tar en annan mörkare vändning, men mörker är som alla sanna hedningar vet inte något ont i sig. Inget liv hade funnits på denna planet om solen lyst oavbrutet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s