Tyst efter valet!

Ganska intressant med kyrkoval. Två dagar efter valet bryr sig inte någon om vem eller vad folk röstat på. Det bevisar att valet är humbug. Nu får vi hoppas att allt fler lämnar kyrkan som kallar sig den svenska. Vite Krist ska fördrivas från Norden!

En kommentar på “Tyst efter valet!

  1. […] dessa dagar, när hela stater som Tyskland och Island går till valurnorna, har ett meningslöst ”Kyrkoval” redan passerat i Sverige, och förpassats till gårdagens ny…. En viss ”Galna Greta” har i Statstelevisionen SVT setts utöva otillåten valpåverkan […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s