Krokodiltårar

Bland det mest irriterande svenska kyrkan ägnar sig åt är gnällandet. De får miljoner och åter miljoner i så kallat samfundstöd varje år. Prästerskapet gråter ändå krokodiltårar och säger att de inte har råd med sina aktiviteter när folk lämnar kyrkan. Samtidigt hycklar de med att de gör så fina och goda gärningar. De har diverse välgörenhet och annat för sig. Men ärligt talat så kan man donera pengar till välgörenhet utan att först låta dessa gå genom kyrkans händer.

Argumenten svenska kyrkan har är skenheliga. Kyrkan besitter egendomar och mark för miljarder kronor, ja de ha rent av i sin ägo föremål som bäst beskrivs som ovärderliga. Vi hedningar har förstås insett deras hyckleri, nu måste vi tala om det för resten av svenska folket att svenska kyrkan är humbug.

Försök få så många som möjligt att gå ur svenska kyrkan samt att inte rösta i deras kyrkoval.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s