Det här får ni tåla!

Vi slutar med vår satir som angriper med glatt humör och understundom med glimten i ögat den dagen eller natten för den delen när ingen anhängare av judendomen, kristendomen eller islam som använder våld mot meningsmotståndare finns. Så länge de slåss och bråkar i sin osynlige guds namn samt inte kan erkänna andra gudars och gudinnors existens så kommer vår kamp med humorn, världens bästa vapen att fortgå. Vi spränger inte oss själva eller andra i bitar, vi korsfäster inte barn eller skjuter folk i ryggen. Nej vi smädar och hånar. Vi hedningar har fått tåla mycket, nu får ni tåla lite ni som bara har en gud. Skrattar bäst som skrattar sist!

Det här får ni tåla!
Det här får ni tåla!
Det här får ni tåla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s