Regeringskrisen är bra för asatron!

Ur ett hednisk perspektiv är det lite bra med regeringskrisen. Kyrkovalet som ju i alla fall får lite uppmärksamhet i lokal media får nu stå tillbaka för ett eventuellt nyval. Kyrkovalet har ju varit samfundet svenska kyrkans chans att visa att den finns för allmänheten. Nu lär det valet inte få särskilt mycket uppmärksamhet längre.

3 kommentarer på “Regeringskrisen är bra för asatron!

  1. […] Min parhäst Henrik Andersson i den hedniska bloggosfären lanserade igår påståendet att den HEDN… Sverige verkligen VILL ha ett extraval. Det är BRA för oss HEDNINGAR eftersom det gynnar demokratin, stärker Sverige – som behöver en MAJORITETSREGERING och inga fler svaga, odugliga minoritetsregeringar – och det får också ”Kyrkovalet” att hamna helt i skymundan – så att denna märkliga ”svenska kyrka” självdör och tynar bort för alltid. Miljöpartiet är ett annat exempel på samma sak – de förutsätts ju åka ur Riksdagen. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s