Jesus var son till en judisk hora och ateism är jätteäckligt!

Det finns risk att det blir nyval. Nu lär det troligen inte bli det men risken finns. IKF uppmanar sina medlemmar samt läsarna och följarna av Ideell Kulturkamp att inte rösta på något av de partier som finns representerade i riksdagen. Inget parti är hedniskt. SD och KD är kristna de anser kristendomen vara viktig och bra för Sverige. Men vi som anser att Jesus (om denne funnits) är son till en judisk hora ska förstås inte rösta på sådana partier. SAP och VP har rötterna i marxismen och därmed ateister. Ateism är jätteäckligt för en troende hedning. Övriga partier är inte anhängare av hedniska läror de heller. Sålunda säger vi, rösta inte på riksdagspartier. Asatro är viktigare än partipolitik!

Som vanligt vill vi påpeka att vi bara diskuterar med de som delar vår värdegrund!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s