8 kommentarer på “DIKT TILL LOFN

  1. […] förhållanden i stort – och inför Midsommarbröllopen, och allt det andra, kan det vara bra att som mången hedning minnas Lofn, och hedra henne genom […]

  2. Lena Buhr skriver:

    Hej, lite ny och därmed ovan allt rörande asatro, 🙂 men jag bara måste få fråga: min äldsta dotter (35), är så osäker på att finna sig en m, en käre, att leva med resten av livet….kan jag blota till Lofn (första gången jag hör om detta) och be Henne hjälpa och bistå min dotter? Hon vill så gärna bilda familj men lyckas aldrig hittar riktigt rätt…vänliga hälsningar i Midsommartid 🙂 !

  3. Lena Buhr skriver:

    Tackar 🙂 Så med Dig också, i dessa oroliga tider 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s