Ingenting att fira!

29 maj är sedan tre år tillbaka den så kallade veterandagen. Men Sveriges senaste och förhoppningsvis sista krig utkämpades 1814. Istället är är dagen ett slags FN jippo. Men de svenska medborgare som lejt sig som legoknektar till denna överstatliga organisation har IKF ingen sympati för. Tvärtom anser vi svenskt deltagande med militär personal är ett brott mot svenska folket då det kostar en massa pengar och andra resurser. FN är på det hela taget en ganska onödig organisation och ur ett rent teologiskt perspektiv fyller den ingen funktion. Nej veterandagen är sannerligen ingenting att fira. Vi skäms över de makthavare som var med och bestämde att den 29 maj skulle bli en officiell flaggdag. Vi skäms över de svenska veteranerna som lejt sig till FN tjänst.

Och som vanligt vill vi påpeka att vi bara diskuterar med de som delar vår värdegrund.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s