DÅLIG PR FÖR PR!

Sveriges störste torsk Paolo Roberto gnäller i en podd. ”– Jag har pratat med prästen Jag har gått i terapi. Jag har jobbat med mina demoner.”

Ja det är typiskt katolsk beteende. Jag bad om ursäkt och bett om syndernas förlåtelse. Nu är allt som förut, nu går vi vidare. Men som hedningar som inte tror på vare sig nåd eller försoning är det bara vämjeligt. Det är alltid så synd om denne ligist, ligist är ett ord i svenska språket som betyder kriminell, buse, bandit och kom in i svenskan på den tiden då svenskarna stred mot den katolska ligan under trettiåriga kriget. Stackars lille PR som var tvungen att bli värsting och sedan köpa könsumgänge.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s