Till hedningarna som i Sverige bo och bygga!

Blomstermånaden eller maj är nu äntligen här, alltid önskad, alltid efterlängtad. Men smolk finns i dryckeshornet, pandemin som försvårar och i värsta fall ändar våra liv. Idioter finns det gott om som förnekar att vi kan bli sjuka och dö. men dessa Lokes avkomma ska vi inte lyssna på. Livet är hårt, men hedningar uthärdar. Må vårens gudamakter vara med er kärvänliga hedningar som i Sverige bo och bygga!

Må Freja vara med er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s