All monoteism är dålig monoteism!

All politik är dålig politik sägs det. Vi säger all monoteism är dålig monoteism. Vare sig det är tal om sekten i Knutby eller en loppis till förmån för gatubarn i tredje världen arrangerad av svenska kyrkan eller något annat som sker i kristendomens namn är det negativt. All judendom och all islam är också dåligt. För monoteism är dåligt. Bara en gud, inga gudinnor och ensidig fokus på människan. Det är dags att ta upp kampen på allvar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s