Gratis mjöd i Gamla Uppsala!

Några medlemmar i föreningen har meddelat att de bryggt för mycket mjöd. de bo i Svealand och kommer därför som en god gärning att dela ut mjöd gratis i gamla Uppsala på torsdag mellan 11.00 och fram till dess mjödet tar slut. Alla som vill, först till kvarn gäller får en dunk med 5 liter 10,5% mjöd. Brygden kanske vinner på lagring men går att förtära omedelbart. Det är inte tal om försäljning utan gåva och därför är utdelningen laglig. Det rör sig om cirka 300 liter!

En kommentar på “Gratis mjöd i Gamla Uppsala!

  1. Alla förstod nog att detta var ett aprilskämt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s