Kärlek botemedel mot monoteistiskt hat!

Ännu en dödskjutning som krävt många liv har gjorts i USA. Mannen som mördat har rötterna i Syrien. Vi kan redan nu säga att mannen inte är asatroende. Hedningar är aldrig involverade i sådana vansinnesdåd. Troligen beror det på att det är för lite kärlek inom monoteismen. Inga kärleksgudinnor men väl mycket sexuell frustration. Religioner utan kärleksgudinnor och kärleksgudar är farliga saker. Det kristna kärleksbudskapet handlar mest om att älska en osynlig gud på ett underdånigt sätt som påminner om medberoende. Judarna var först med sin kärlekslösa religion och deras tro på endast en gud har orsakat mycket elände, de är så kärlekslösa att de skäktar djur innan de äter dem. Muslimerna har sitt jihad och även där är grymhet och förakt mot djur en del av religionen.

Vi hedningar måste sätta stopp för dumheterna! Åkalla de kärleksfulla makterna och föregå med gott exempel, visa att det finns andra religioner än hatmonoteismen sprungen från en ofruktsam öken!

Freja asatrons kärleksgudinna bistå oss i kampen mot monoteismen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s