Ettårsdagen för det första dödsfallet i corona i Sverige

11 mars 2019 skördade coronaviruset det första dödsfallet i Sverige. Många kommer nu ett år efter denna tragiska händelse uppmärksamma dagen så och IKF. Kampen mot pandemin har skördat offer och fortsätter så göra. Men vi kämpar på och vi vinner.

2 kommentarer på “Ettårsdagen för det första dödsfallet i corona i Sverige

  1. […] Henrik Andersson, min frände i den hedniska bloggosfären, konstaterar att det är dags för ett tr…, och sedan dess har 13 146 medborgare dött, enligt den senaste statistiken från FHM – som SvD och andra media kritiserat för att vara osann, inte minst därför att det fortfarande lär vara så att man ”klassificerar bort” en hel del Covid-19 döda som döda av andra orsaker – då får man finare och mer friserade siffror, nämligen. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s